Εταιρεία

Η Hellenic Drones είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ανάπτυξης λογισμικού μηχανικής μάθησης με στόχο τη δημιουργία τεχνολογίας για αυτόνομες πτήσεις UAV.

Το πρωταρχικό μας ενδιαφέρον είναι να καθοδηγήσουμε την εξέλιξη του χώρου των αυτόνομων αεροσκαφών, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Επιπλέον, η Hellenic Drones προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες εναέριων απεικονίσεων υψηλής ποιότητας, επιτρέποντας επιθεωρήσεις βιομηχανικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία των UAV, πραγματοποιούμε απεικονίσεις τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, καθώς και υποβρύχιες απεικονίσεις για πλήρη κάλυψη των αναγκών σας. Η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία εκπαίδευσης χειριστών UAV, προσφέροντας εξειδικευμένη εκπαίδευση για αδειοδότηση στην ανοιχτή και ειδική κατηγορία.

Στηρίζουμε τους επαγγελματίες που επιδιώκουν την απόκτηση των αναγκαίων δεξιοτήτων για τον χειρισμό των UAV, εξασφαλίζοντας ότι η εκπαίδευσή τους είναι επίκαιρη και πλήρως προσαρμοσμένη στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H Hellenic Drones στα πλαίσια της πολιτικής της εντάσει, δράσεις που στοχεύουν στην:

  • ▶ Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής
  • ▶ Στον εθελοντισμό
  • ▶ Στην παροχή ίσων ευκαιριών
  • ▶ Στην Παροχή δωρεάν εκπαίδευσης σε άτομα ευπαθή κοινωνικά

Οι Δράσεις Μας

Image 2

Χορήγηση υποτροφίας δωρεάν φοίτησης στη Hellenic drones στους φοιτητες του πανεπιστήμιου Πειραιώς.

Image 2

Προσφορά δωρεαν υπηρεσιών και εθελοντισμού στο Action In Greece.

Image 2

Καταφέραμε να κάνουμε την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα.