Η Hellenic Drones είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής για εγχειρίδια και διαβουλεύσεις λειτουργιών UAV (drone) στην Ελλάδα.

Η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας έχει χιλιάδες ώρες τόσο σε επανδρωμένα όσο και σε μη επανδρωμένα αεροσκάφη, σε πολλές χώρες του κόσμου, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε την παροχή ποιοτικής τεκμηρίωσης και συμβουλών.

Τα Εγχειρίδια Λειτουργίας μπορεί να είναι αποθαρρυντικά για να γράψουν, ειδικά για τους νέους φορείς στον κόσμο της αεροπορίας. Το έγγραφο που θα φτιάξουμε για εσάς θα είναι ένα πρωτότυπο έργο, προσαρμοσμένο σε εσάς και θα περιγράψει, με σαφή τρόπο, πώς θα διεξάγετε ασφαλείς και νόμιμες επιχειρήσεις. από το σχεδιασμό έως τις πτητικές λειτουργίες.

Χωρίς εγχειρίδιο πτητικής λειτουργίας, δεν μπορείτε να λάβετε άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (HCAA) για την ένταξη σας στην ειδική κατηγορία.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι εδώ για να σας εξοικονομήσει την ταλαιπωρία, την ανησυχία και το χρόνο, από το γράψιμο αυτού. και να σας βοηθήσουμε να λειτουργείτε εμπορικά και να παρέχετε απόδοση της επένδυσής σας σε χρόνο μηδέν. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι μερικές απλές λεπτομέρειες και μπορούμε να γράψουμε αμέσως.