ΜΑΘΗΜΑΤΑ STEAM

Tello

Το Τello drone είναι από τα πιο μικρά mini drones της DJI, και παρόλο που είναι μικρά είναι θαυματουργά! Στα μαθήματα STEAM θα μάθουμε να πετάμε αλλά και να προγραμματίζουμε το Tello.

  • Είναι κατάλληλα για παιδία και για ενήλικες, καθώς με την εφαρμογή Tello ο χειρισμός γίνεται παιχνιδάκι.
  • Ζυγίζει μόλις 80gr και χωράει στην παλάμη ενός χεριού 
  • Απογειώνεται με ένα  πέταγμα στον αέρα και κάνει ακροβατικές κινήσεις προς 8 κατευθύνσεις
  • Καταγράφει μικρά βίντεο και σταθερές φωτογραφίες 
  • Μπορείς να το προγραμματίσεις να πετάει μόνο του σε καθορισμένες διαδρομές.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ STEAM, code and fly with python

Code & Fly With Python

Το Tello drone είναι ένα εντυπωσιακό και προγραμματιζόμενο drone με κάμερα, ιδανικό για εκπαίδευση STEAM. Σε αυτή την σειρά μαθημάτων θα μάθουμε να προγραμματίζουμε το Tello με Python.Το πρόγραμμα σπουδών μας μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες ηλικιακές κατηγορίες αλλά είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για μαθητές μικρότερων ηλικιών, δίνοντας τους την δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες......
Code & Fly With Scratch (STEAM)

Code & Fly With Scratch

Τα drone δεν είναι μόνο ένα διασκεδαστικό και ελκυστικό εργαλείο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο μάθησης STEAM. Οι μαθητές θα μάθουν κωδικοποίηση Block, μέσω του προγραμματισμού SCRATCH εκτελώντας τον κώδικά που έγραψαν σε μικρά drone που θα πετάξουν αυτόνομα σε εσωτερικούς χώρους. Ο προγραμματισμός δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικός χάρη στο Tello !
fly with tello (STEAM)

Fly With Tello

Έτοιμοι για απογείωση?
Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε να πετάτε ένα από τα πιο μικρά αλλά θαυματουργά drone, Το Tello drone της DJI. Θα δούμε βασικούς ελιγμούς με το drone , βασικούς κανόνες πτήσεις, επεξήγηση της εφαρμογής πτήσης και θα εξερευνήσουμε όλες τις δυνατότητες του Τello drone για έχετε μια διασκεδαστική και ασφαλής πτήση.