Ανοικτή Κατηγορία

Η Hellenic Drones σας προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας. Η γνώση είναι για όλους, γι’ αυτο σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα μαθημάτων.

Image 2
Image 2
Drone Hero (Ελληνικά)

Γίνε ο απόλυτος χειριστής Drone με το Drone Hero. Το συγκεκριμένο πακέτο μαθημάτων παρέχει όλες τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεσαι τόσο στην Ανοικτή Κατηγορία (A1&A3 & A2) όσο και στην Ειδική Κατηγορία (STS 01&02).

Συνδιαστικά Πακέτα Εκπαίδευσης

Image 2
Α1&Α3 & A2 EASA Course (Ελληνικά)

Το συγκεκριμένο πακέτο καλύπτει την θεωρητική εκπαίδευση ενός πιλότου που επιθυμεί να πετάξει στην υποκατηγορία Α1-A3 & A2 της ανοικτής κατηγορίας της ΕΕ.

Image 2
Α1 - Α3, A2 & Πρακτική Εκπαίδευση (Ελληνικά)

Το συγκεκριμένο πακέτο καλύπτει την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ενός πιλότου που επιθυμεί να πετάξει στην υποκατηγορία A1- A3 & Α2 της ανοικτής κατηγορίας της ΕΕ.

Θεωρητική Εκπαίδευση

Image 1
A1 - A3 EASA Course (Ελληνικά)

Το συγκεκριμένο μάθημα καλύπτει την θεωρητική εκπαίδευση ενός πιλότου που επιθυμεί να πετάξει στην υποκατηγορία A1- A3 της ανοικτής κατηγορίας της ΕΕ.

Image 2
A2 EASA Course (Ελληνικά)

*Aπαραίτητο πτυχίο A1&A3*
Το συγκεκριμένο μάθημα καλύπτει την θεωρητική εκπαίδευση ενός πιλότου που επιθυμεί να πετάξει στην υποκατηγορία Α2 της ανοικτής κατηγορίας της ΕΕ.

Πρακτική Εκπαίδευση

Image 1
Πρακτική Εκπαίδευση EASA

Απο την Θεωρία πάμε στην πρακτική εκπαίδευση.

  • ▶ Θα σας αναλάβει προσωπικά ένας έμπειρος εκπαιδευτής της Ηellenic Drones.
  • ▶ Τα μαθήματα δεν έχουν μέγιστη διάρκεια.
  • ▶ Tα μαθήματα θα είναι προσαρμοσμένα πάνω στις δικές σας ανάγκες.